Δημοπρατείται η Περιφερειακή οδός Αγίας Παρασκευής

Δημοπρατείται  η Περιφερειακή οδός Αγίας Παρασκευής

Στο στάδιο της δημοπράτησης περνά τις επόμενες ημέρες το έργο της Περιφερειακής οδού Αγίας Παρασκευής, ένα από τα πιο αναμενόμενα οδικά έργα για την περιοχή.Μετά την υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης από τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου και τον εκπρόσωπο της Αναπτυξιακής της Περιφέρειας, σήμερα μπήκε και το τελευταίο «κομμάτι του παζλ» με την υπογραφή της τριμερούς σύμβασης από τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχη Βέρρο.

Το έργο χρηματοδοτείται εξολοκλήρου από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, ενώ φορέας υλοποίησης είναι η Αναπτυξιακή Βορείου Αιγαίου Α.Ε.

Πρόκειται για μια παρέμβαση που αναμένεται να αναβαθμίσει σημαντικά την κυκλοφορία στην Αγία Παρασκευή και να αποσυμφορήσει τον οικιστικό ιστό, βελτιώνοντας την καθημερινότητα κατοίκων και επισκεπτών.

To top