Μία γυναίκα συνελήφθη χθες, 22 Νοεμβρίου 2025, στη Λέσβο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Μυτιλήνης, κατηγορούμενη για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά την προστασία ανηλίκων από προϊόντα καπνού.
Σύμφωνα με τις Αρχές, η σύλληψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ελέγχου που διενεργήθηκε από κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου και στελέχη της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου σε επιχείρηση όπου η γυναίκα εργαζόταν ως προσωρινά υπεύθυνη.
Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ανήλικος έκανε χρήση ναργιλέ, γεγονός που συνιστά παράβαση της σχετικής νομοθεσίας για την προστασία των ανηλίκων από καπνικά προϊόντα.
Παράλληλα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος του ιδιοκτήτη της επιχείρησης.
Την προανάκριση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Μυτιλήνης.






