«Το Χαμόγελο του Παιδιού» φύλακας άγγελος για ένα βρέφος 2 μόλις μηνών στη Λέσβο

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» φύλακας άγγελος για ένα βρέφος 2 μόλις μηνών στη Λέσβο

Πρίν λίγες μέρες  “Το Χαμόγελο του Παιδιού” κλήθηκε από το Βοστάνειο Νοσοκομείο Μυτιλήνης να καλύψει τη φροντίδα ενός μόλις 2 μηνών κακοποιημένου βρέφους

Όπως σημειώνει με ανακοίνωσή του το Χαμόγελο: Από εκείνη τη στιγμή, δεν έχουμε φύγει λεπτό από το πλευρό του. Σήμερα μετράμε εννέα εικοσιτετράωρα και συνεχίζουμε δυναμικά. Οι εθελοντές μας τον έχουν γεμίσει με αγάπη και ζεστές αγκαλιές. Ο μικρούλης, μέρα με τη μέρα, δείχνει να απολαμβάνει την παρέα μας και φυσικά του προσφέρουμε όλα όσα χρειάζεται. «Ντύσαμε» με χρώματα και μουσικές μελωδίες το ψυχρό δωμάτιο του νοσοκομείου. Το παιδιατρικό τμήμα του Νοσοκομείου μάς ευχαριστεί για τη στήριξη που προσφέρουμε στο έργο τους, καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο προϊστάμενος του τμήματος «Είναι σαν να αντικαθιστάτε τρεις νοσηλεύτριες σε καθημερινή βάση». Οι πολύτιμοι εθελοντές μας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά του Covid-19, έχουν ανταποκριθεί με μεγάλη προθυμία και θέρμη. Ως αποτέλεσμα αυτής της αδιάκοπης και συλλογικής προσπάθειας, το μωράκι μέσα στις πρώτες 5 μέρες πήρε 200γρ. και η όψη του είναι πιο γαλήνια.

Θα είμαστε δίπλα του, διατηρώντας αυτή τη «φωλιά» αγάπης και απόλυτης φροντίδας για εκείνο, όσες μέρες χρειαστεί να παραμείνει ακόμη στο νοσοκομείο. Αυτή η νέα ζωή που κερδίζεται μέρα με τη μέρα είναι η αισιόδοξη «πυξίδα» για την επόμενη ημέρα στη δύσκολη καθημερινότητα των ανθρώπων του «Χαμόγελου» που απλώνεται σε όλη την Ελλάδα, 24 ώρες το 24ωρο.

To top