200 άτομα καθημερινά ελέγχονται για covid στο Κινητό Ιατρείο της Περιφέρειας

200 άτομα καθημερινά ελέγχονται για covid στο Κινητό Ιατρείο της Περιφέρειας

Συμπληρώθηκε μία εβδομάδα λειτουργίας του κινητού ιατρείου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στο χώρο του πάρκινγκ Μυτιλήνης, (απέναντι από το My Market) το οποίο διενεργεί δωρεάν rapid test για τους πολίτες.

Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε η Περιφέρεια κατά μέσο όρο περίπου 200 άτομα καθημερινά προσέρχονται για να εξυπηρετηθούν δωρεάν ελέγχοντας την θετικότητα τους ή όχι στη covid-19.

«Όταν ξεκινήσαμε την υλοποίηση αυτής της δράση, σε μία χρονική περίοδο που η Λέσβος παρουσίαζε αυξημένο αριθμό κρουσμάτων, ο στόχος μας ήταν η διευκόλυνση και ανακούφιση του κάθε πολίτη από τις οικονομικές επιπτώσεις της Πανδημίας καθώς και ο περιορισμός της εξάπλωσης της. Είμαστε ικανοποιημένοι από την μέχρι τώρα ανταπόκριση του κόσμου. Δείχνει ότι πράγματι η δράση αυτή που εντάσσεται στο πλαίσιο της Κοινωνικής Μέριμνας και της προστασίας της Δημόσιας Υγείας είναι προς όφελος των πολιτών. Ανανεώνω την πρόσκληση προς όλους, να κάνουν χρήση του ιατρείου, όσες φορές και αν απαιτείται χωρίς ενδοιασμούς. Στόχος μας είναι πάντα να βρισκόμαστε κοντά στους πολίτες των ακριτικών νησιών του Βορείου Αιγαίου για να επιλύουμε τα προβλήματά τους και να τους ανακουφίζουμε με όποιο τρόπο μπορούμε ως Περιφερειακή Αρχή», δήλωσε ο Περιφερειάρχης, Κώστας Μουτζούρης.

To top