Ομιλία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Ζαχαριάδη στην Καλλονή

Ομιλία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ  Κώστα Ζαχαριάδη στην Καλλονή

Στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου ο ΣΥΡΙΖΑ  Λέσβου διοργανώνει την Τετάρτη 02 Μαρτίου και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Θέατρο Καλλονής, δημόσια παρουσίαση και συζήτηση των πολιτικών προτάσεων μας ενόψει του 3ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, με ομιλητή τον Κώστα Ζαχαριάδη, βουλευτή Β΄ Αθήνας και Τομεάρχη Εσωτερικών της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Το πρωί της Τετάρτης θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με το Δίκτυο Κοινοτήτων Λέσβου, το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ και περιοδεία στην αγορά της Μυτιλήνης.

Ενόψει του 3ου Συνεδρίου ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία να συμμετέχουν ενεργά σε ένα δημόσιο διάλογο για τις θέσεις μας. Σε έναν διάλογο όπου οι άνθρωποι της εργασίας, οι αγρότες, οι ελ. επαγγελματίες και όσοι πλήττονται από την ακραία νεοφιλελεύθερη κυβερνητική πολιτική πρέπει να ακουστούν.

«Απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση στους νέους και νέες, στον δημοκρατικό κόσμο του νησιού μας να ενταχθεί στις γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Οι εγγραφές νέων μελών συνεχίζονται, ώστε να έχουν δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι για το 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ, που θα πραγματοποιηθεί από 14 μέχρι 17 Απριλίου. Αιτήσεις εγγραφής μπορούν γίνουν στην ιστοσελίδα isyriza.gr και στα γραφεία μας στην Μυτιλήνη (09:00 -14:00 Δευτέρα έως Παρασκευή – Πλ. Κωνσταντινουπόλεως 3)» αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

 

To top