Έφυγε από τη ζωή ο Μιχάλης Δεμερτζής

Έφυγε από τη ζωή ο Μιχάλης Δεμερτζής
Έφυγε από τη ζωή  ο Μιχάλης Δεμερτζής, ένα από τα παλιότερα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στη Λέσβο  και με μεγάλη προσφορά στο χώρο του αθλητισμού ως  μέλος  διοικήσεων του γυμναστικού  συλλόγου «Αρίων Μυτιλήνης» , ιδρυτής  του Γυμναστικού συλλόγου «Αλκαίος Μυτιλήνης» και δραστήριο μέλος των διοικήσεων του ΣΕΓΑΣ. Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο 18 Οκτωβρίου στις 4 το απόγευμα στον Ναό του Αγίου Παντελεήμονα Μυτιλήνης. 
Σε ανακοίνωσή του ο ΣΕΓΑΣ αναφέρει για την απώλεια του Μιχάλη Δεμερτζή 

«Έφυγε από τη ζωή ο Μιχάλης Δεμερτζής, ένας άνθρωπος του αθλητισμού, η συμβολή του οποίου στη Μυτιλήνη –και όχι μόνο– υπήρξε ανεκτίμητη.

Υπήρξε δραστήριο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Γυμναστικού Συλλόγου «Αρίων Μυτιλήνης», από τον οποίο αναδείχθηκαν σπουδαίοι αθλητές, όπως ο Ολυμπιονίκης και σημερινός αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Κεντέρης.
Το 1998 προχώρησε στην ίδρυση του Γυμναστικού Συλλόγου «Αλκαίος Μυτιλήνης», τον οποίο υπηρέτησε με αφοσίωση ως πρόεδρος μέχρι και πρόσφατα.
Παράλληλα, υπήρξε ενεργό και δραστήριο μέλος των διοικήσεων του ΣΕΓΑΣ, τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλήνιο επίπεδο – διετέλεσε, μεταξύ άλλων, πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου. Διατέλεσε πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Μυτιλήνης (Α.Ο.Δ.Μ.), προωθώντας τη δημιουργία μικρών, σύγχρονων αθλητικών εγκαταστάσεων σε όλη την επικράτεια του Δήμου.
Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.
Η κηδεία του θα τελεστεί το Σάββατο 18 Οκτωβρίου, στις 16:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα Μυτιλήνης.
Φωτογραφία: Ο Μιχάλης Δεμερτζής (δεύτερος από τα αριστερά) σε παλαιότερους αγώνες
Συλλυπητήρια στην οικογένεια!!
To top