Δέκα ολόκληρες μέρες χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ παραμένουν οι κάτοικοι της Πηγής, μετά από βλάβη που προκλήθηκε στο δίκτυο εξαιτίας ενός κεραυνού που έπεσε πριν από λίγες ημέρες. Το ίδιο πρόβλημα μάλιστα, αντιμετωπίζουν και οι κάτοικοι της Κώμης οι οποίοι παραμένουν χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ από τις 3 Οκτωβρίου .
Οι κάτοικοι του χωριών καταγγέλλουν ότι για ακόμη μία φορά βρίσκονται αποκομμένοι, χωρίς καμία δυνατότητα επικοινωνίας ή πρόσβασης στο διαδίκτυο, γεγονός που δυσκολεύει σημαντικά την καθημερινότητά τους.
Όπως ανέφερε στον Αίολο η πρόεδρος της Πηγής Μυρσίνη Βακάλη, έχουν ήδη επικοινωνήσει με τον πάροχο τηλεπικοινωνιών, ο οποίος τους ενημέρωσε πως «υπάρχει βλάβη στο δίκτυο και το ζήτημα έχει πάρει σειρά για αποκατάσταση». Ωστόσο, μέχρι στιγμής καμία εργασία δεν έχει γίνει και το πρόβλημα παραμένει άλυτο.
Πρόκειται, όπως σημειώνει, για χρόνιο φαινόμενο, καθώς παρόμοιες διακοπές έχουν σημειωθεί και στο παρελθόν, αφήνοντάς τους επανειλημμένα χωρίς τηλεφωνική και διαδικτυακή σύνδεση για μεγάλα χρονικά διαστήματα.








