Ο Ανδρέας Σπυρόπουλος στη Μυτιλήνη για την ακρίβεια

Ο Ανδρέας Σπυρόπουλος στη Μυτιλήνη για την ακρίβεια

Τη Μυτιλήνη επισκέφτηκε σήμερα το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Σπυρόπουλος προκειμένου να συζητήσει με τους παραγωγικούς φορείς της Λέσβου στο Επιμελητήριο το θέμα της ακρίβειας.

Αμέσως μετά από τη συνάντηση με τους φορείς ο κ. Σπυρόπουλος παραχώρησε Συνέντευξη Τύπου ενώ αργότερα πραγματοποιήθηκε εξόρμηση στην αγορά και στις καφετέριες του νησιού με το κλιμάκιο του ΚΙΝΑΛ να μοιράζει φυλλάδια σχετικά με τις θέσεις του κόμματος.

Μερικά από τα αιτήματα που προτείνει το κόμμα είναι η αύξηση του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ, μείωση 2% των ασφαλιστικών εισφορών στις επιχειρήσεις  για το 2022, μείωση ΦΠΑ στο 6%  σε βασικά αγαθά και είδη διατροφής μέχρι το τέλος του πρώτου εξαμήνου 2022, εντατικούς ελέγχους στην αγορά, μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα μέχρι το τέλος του 2022, νέος ΕΚΑΣ για 350.000 χαμηλοσυνταξιούχους, ρύθμιση 120 δόσεων με κίνητρα για όσους είναι συνεπείς και να μην πληρώνουν οι καταναλωτές για τις λοιπές χρεώσεις περισσότερα απ’ ότι για την αξία του ρεύματος.

Να σημειωθεί ότι η επίσκεψη του μέλους του ΚΙΝΑΛ έγινε στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποιεί στη χώρα κλιμάκιο του κόμματος. Παρόμοια δράση έγινε σήμερα το πρωί και στη Χίο στην οποία παρευρέθηκαν ο βουλευτής και ε’ αντιπρόεδρος της βουλής, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, καθώς και η υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού του Κινήματος Μάρα Κουκουδάκη.

To top