Μπουρνούς: «Την Τετάρτη θα ξαναβρεθούμε στην Πλατεία Σαπφούς»

Μπουρνούς: «Την Τετάρτη θα ξαναβρεθούμε στην Πλατεία Σαπφούς»

«Την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου θα ξαναβρεθούμε όλοι και όλες στην Πλατεία Σαπφούς. Μαζικά, ειρηνικά και δημοκρατικά», αυτό τόνισε στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπουρνούς για την αυριανή κινητοποίηση όσον αφορά το μεταναστευτικό.

«Για να στείλουμε εκ νέου ένα σαφές μήνυμα στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και στον ανεκδιήγητο κ. Μηταράκη, ότι ο δημοκρατικός κόσμος της Λέσβου αντιτίθεται ρητά στην κατασκευή της νέας υπερδομής, χωρητικότητας 5000 ανθρώπων, στη Βάστρια. Ένα σαφές μήνυμα εναντίωσης στην επιλογή της κυβέρνησης, να καταδικάσει τα νησιά μας σε ρόλο μόνιμου δεσμοφύλακα της Ευρώπης, κρατώντας εγκλωβισμένους σε υπερδομές χιλιάδες απελπισμένους ανθρώπους χωρίς προοπτική μετεγκατάστασης, με αντάλλαγμα τη ροή κονδυλίων από τη ΕΕ», συνέχισε ο ίδιος.

«Πριν δύο χρόνια, μας έστειλαν τα ΜΑΤ και ηττήθηκαν παταγωδώς. Θα ηττηθούν ξανά, γιατί η προκλητική αλαζονεία, ο αυταρχισμός και η εξαγορά συνειδήσεων δεν φτάνει απέναντι στο δίκιο μας. Μαζί τους θα περάσουν στο περιθώριο της ιστορίας και οι ντόπιοι απολογητές τους. Αυτοί που προεκλογικά πολιτεύτηκαν σκορπώντας μίσος, ξενοφοβία, ρατσισμό και fake news, ενώ σήμερα στηρίζουν φανατικά την πολιτική Μητσοτάκη-Μηταράκη μεθυσμένοι από τα 87,5 εκατομμύρια ευρώ της Βάστριας. Οι απόντες και διορίζοντες.
Η ζωή έχει αποδείξει ότι την ιστορία την γράφουν πάντα οι παρόντες, ανέφερε.

To top