Κινητή μονάδα για δωρεάν rapid test από την Περιφέρεια

Κινητή μονάδα για δωρεάν rapid test από την Περιφέρεια

Κινητό ιατρείο για την διενέργεια δωρεάν  rapid test λειτουργεί  η Περιφέρεια   στο πάρκινγκ Μυτιλήνης. Σήμερα το πρωί ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης συνοδευόμενος από συνεργάτες του επισκέφθηκε το ιατρείο  το οποίο στόχο έχει να συμβάλει αντιμετώπιση της πανδημίας .

Οι δειγματοληψίες θα γίνονται στο χώρο του παρκινγκ Μυτιλήνης έναντι του καταστήματος της γνωστής αλυσίδας MY MARKET (πρώην ΒΕΡΡΟΠΟΥΛΟΥ) σε οικίσκο στελεχωμένο με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, που θα έχει πλήρη αρμοδιότητα λειτουργίας του ιατρείου και διενέργειας των R-tests σε κάθε πολίτη που θα προσέρχεται, εντελώς δωρεάν. Το Ιατρείο λειτουργεί καθημερινά από τις 7:30 έως τις 20:00 και το Σάββατο από τις 07:30 έως τις 14:00.

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης για την πρωτοβουλία αυτή έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό για κάθε άνθρωπο και η Περιφερειακή Αρχή εξ αρχής αυτής της μεγάλης περιπέτειας που έχει αλλάξει τα δεδομένα της ζωής στον Πλανήτη στέκεται κοντά σε κάθε πολίτη του Βορείου Αιγαίου με ό,τι μέσο διαθέτει. Με τη σκέψη στη προστασία της υγείας και την ασφάλεια των πολιτών, αποφασίσαμε να λειτουργήσουμε το κινητό ιατρείο διενέργειας δωρεάν rapid tests, με ευθύνη της Περιφέρειας. Δίνουμε λύσεις στα προβλήματα με τις απαραίτητες παρεμβάσεις και κοινωνική ευθύνη. Προσκαλώ τους πολίτες , να προσέρχεται για το test χωρίς δισταγμό και εύχομαι το γρηγορότερο να ξεπεραστεί κάθε κίνδυνος και ο απειλητικός ιός να αποτελεί σύντομα παρελθόν.»

To top