Παναγιώτης Ανδριώτης: «Η στάση των παρατάξεων Μαμάκου και Ζαφειρίου εκφράζει μόνο τους ίδιους»

Παναγιώτης Ανδριώτης: «Η στάση των παρατάξεων Μαμάκου και Ζαφειρίου εκφράζει μόνο τους ίδιους»

«Οι πρωτοφανείς μεθοδεύσεις για το μεταναστευτικό που έχουν γίνει μέχρι σήμερα θα μείνουν στα αυτοδιοικητικά δρώματα του τόπου σαν μια μαύρη σελίδα» αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κ. Παναγιώτης Ανδριώτης. Ο ίδιος σχολιάζει και τη στάση των παρατάξεων Μαμάκου και Ζαφειρίου, αναφέροντας ότι ουσιαστικά οι πολιτικές επιλογές τους εκφράζουν μόνο τους ίδιους.

Αναλυτικά στη δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

«Η χθεσινή έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μυτιλήνης , δυστυχώς εξελίχθηκε σε μία πρωτοφανή για τα αυτοδιοικητικά δεδομένα δημοκρατική εκτροπή και παράλληλα σε προσβολή του ίδιου του θεσμού.
Για την εκτροπή αυτή βέβαια υπεύθυνη διαχρονικά απέναντι στον Λεσβιακό λαό είναι είναι μη Δημοτική αρχή Κύτελη , που λειτουργεί σαν κυβερνητικός εκπρόσωπος , καθώς και οι Δημοτικές παρατάξεις Μαμάκου και Ζαφειρίου που την στηρίζουν, οι οποίες ακολουθούν αποκλειστικά και μόνο προσωπική πολιτική , η οποία εκφράζει μόνο τους ίδιους .
Οι πρωτοφανείς μεθοδεύσεις για το μεταναστευτικό που έλαβαν και λαμβάνουν χώρα μέχρι σήμερα θα μείνουν στα αυτοδιοικητικά δρώμενα του τόπου σαν μία μαύρη σελίδα».

 

To top