Γιατί η 22 Φεβρουαρίου του 2022 θεωρείται τυχερή ημέρα

Γιατί η 22 Φεβρουαρίου του 2022 θεωρείται τυχερή ημέρα

Ο Φεβρουάριος του 2022 είναι γεμάτος από παλίνδρομες ημερομηνίες, εκείνες, δηλαδή, που διαβάζονται το ίδιο και προς τα εμπρός και προς τα πίσω. Η πρώτη ήταν η δεύτερη ημέρα του και η επόμενη η 22η ημέρα του (δηλαδή η σημερινή).

Στην αριθμολογία ο αριθμός 2 συνδέεται με αυξημένη διαίσθηση, ευαισθησία και δύναμη που προέρχεται από τη σύνδεση και τη συνεργασία. Γι’ αυτό μία ημερομηνία που περιέχει πολλά δύο (πόσο μάλλον 5) θεωρείται πολύ τυχερή. Μάλιστα, πολλοί γονείς που περίμεναν τα μωράκια τους τον φετινό Φεβρουάριο (με προγραμματισμένο τοκετό) προσπάθησαν να κλείσουν ραντεβού τη σημερινή ημέρα, ενώ ζευγάρια οργάνωσαν τον γάμο τους για τις 22/2/22.

Επιπλέον, και πάλι για την αριθμολογία, το 22 θεωρείται ένας πολύ σημαντικός αριθμός – ακόμα σημαντικότερος από το απλό 2- καθώς διακρίνεται για την αρτιότητα και τη θετικότητά του. Οι αριθμοί που εμφανίζονται σε ακολουθία (ιδίως συνεχόμενη, όπως το 111 ή το 222) χαρακτηρίζονται ως «αγγελικοί αριθμοί». Η επόμενη παλίνδρομη ημερομηνία θα επαναληφθεί σε 11 χρόνια, όταν θα έχουμε 3/3/33 και σε 22 την 4/4/44. Και κάθε 11 χρόνια, θα επαναλαμβάνεται. Το ίδιο σημαντικοί είναι οι διπλοί αριθμοί και για την αστρολογία, αν και το πώς θα εκμεταλλευτείτε αυτό το συμπαντικό γεγονός εξαρτάται εξ ολοκλήρου από εσάς.

Σήμερα, λοιπόν, που τα δύο στην ημερομηνία είναι πολλά (και διπλά) η ημέρα θεωρείται ιδιαιτέρως ευνοϊκή. Η διαίσθησή μας θα βρίσκεται στα ύψη, ενώ οι όψεις των πλανητών είναι ιδιαίτερα θετικές, εκτός από εκείνη της Σελήνη που βρίσκεται στον Σκορπιό και προκαλεί μια μικρή ένταση στην ψυχολογία μας.

Πώς να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο την ημέρα

Μην αφήσετε την θετική ενέργεια της ημέρας να πάει χαμένη. Επικεντρωθείτε σε αυτά που θέλετε και αξιοποιήστε το ένστικτό σας. Η σημερινή ημέρα μάς υπενθυμίζει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Μπορούμε να πετύχουμε όσα επιθυμούμε και ονειρευόμαστε. Είμαστε αυτάρκεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πάψουμε να ελπίζουμε, αρκεί να ξέρουμε τι πραγματικά θέλουμε. Αναζητήστε τις πιο βαθύτερες επιθυμίες σας και σήμερα προσπαθήστε να τις κάνετε πραγματικότητα.

 

To top