Λαϊκή Συσπείρωση για την κοινή δήλωση των Δημάρχων Μυτιλήνης και Χίου : «Διάλεξαν πλευρά»

Λαϊκή Συσπείρωση για την κοινή δήλωση των Δημάρχων Μυτιλήνης και Χίου : «Διάλεξαν πλευρά»

Την κοινή δήλωση των Δημάρχων Μυτιλήνης και Χίου σχετικά με το μεταναστευτικό και τις κινητοποιήσεις σχολίασαν σε ανακοίνωση που εξέδωσαν  οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση σε Μυτιλήνη και Χίο. «…Οι δήμαρχοι διάλεξαν πλευρά και θα κριθούν σκληρά από την ιστορία του τόπου μας. Το ίδιο θα κάνουμε και εμείς δυναμώνοντας την προσπάθεια για την επιτυχία των συλλαλητηρίων στις 23 Φλεβάρη» αναφέρουν μεταξύ άλλων.

«Οι δήμαρχοι Μυτιλήνης και Χίου επιβεβαίωσαν ότι η θέση τους είναι θέση στήριξης της κυβερνητικής πολιτικής και των συμφωνιών που κάνουν τα νησιά μας φυλακές της ΕΕ για χιλιάδες κατατρεγμένους από τις συνέπειες των ιμπεριαλιστικών πολέμων.

Επιβεβαίωσαν ότι είναι στην αντίπερα όχθη από τις λαϊκές δυνάμεις που σε όλα τα νησιά του Αιγαίου εδώ και χρόνια παλεύουν ενάντια στα «Γκουαντάναμο» της ΕΕ.

Γι’ αυτούς η πρόοδος του τόπου είναι συνυφασμένη με την υλοποίηση συμφωνιών που εξυπηρετούν τα πολεμοκάπηλα σχέδια των ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και της ΕΕ, τη στυγνή εκμετάλλευση των προσφύγων και μεταναστών, τη διαχείριση των κονδυλίων του προσφυγικού διά πάσα νόσο, τα υπερκέρδη του κεφαλαίου σε όλα τα επίπεδα.

Για εμάς πρόοδος είναι το δικαίωμα στη δουλειά, στη μόρφωση, στην υγεία, στη ζωή για όλο τον κόσμο, για εμάς πρόοδος είναι να απαλύνουμε τον ανθρώπινο πόνο και όχι να τον φυλακίζουμε. Για εμάς πρόοδος είναι όλες οι απαραίτητες υποδομές για να παραμείνουμε στα νησιά μας εμείς και τα παιδιά μας. Και η πρόοδος του λαού μας βρίσκεται σε ευθεία αντίθεση με τα συμφέροντα της λυκοσυμμαχίας των Ευρωπαίων εταίρων μας και την κυβερνητική πολιτική που καθημερινά τσακίζει τα όνειρα του λαού μας στο βωμό της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων.
«Καθείς εφ’ ω ετάχθη».

Οι δήμαρχοι διάλεξαν πλευρά και θα κριθούν σκληρά από την ιστορία του τόπου μας. Το ίδιο θα κάνουμε και εμείς δυναμώνοντας την προσπάθεια για την επιτυχία των συλλαλητηρίων στις 23 Φλεβάρη.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι, εκλεγμένοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση σε Μυτιλήνη και Χίο
Βαλάκος Παναγιώτης
Κόμβος Στρατής
Τσιριγώτη Νίκη
Κωστάλα Κλαίρη
Σκούφαλος Μάρκος».

To top