Δεν θα κλείσει η εστίαση στις 23 Φεβρουαρίου | Η απόφαση του Συλλόγου “Ασπίδα”

Δεν θα κλείσει η εστίαση στις 23 Φεβρουαρίου |  Η απόφαση του Συλλόγου “Ασπίδα”

Δεν θα κλείσουν τα καταστήματα εστίασης στις 23 Φεβρουαρίου ημέρα της παλλεσβιακής κινητοποίησης που οργανώνει η Περιφέρεια για το μεταναστευτικό. Ο Σύλλογος Εστίασης “Ασπίδα” σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι τα μέλη του Δ.Σ. θα δώσουν το παρών στην κινητοποίηση και όσα καταστήματα θέλουν να συμμετάσχουν μπορούν να πραγματοποιήσουν στάση εργασίας. Ο Σύλλογος τονίζει ακόμη  ότι θα έπρεπε να είχαν γίνει οι απαραίτητες συζητήσεις από καιρό «…και όχι την ύστατη στιγμή να πρέπει οι τοπικές επιχειρήσεις και οι πολίτες να καλούνται να πάρουν το βάρος της ευθύνης και να εμπλέκονται σε πολιτικά και όχι μόνο παιχνίδια».

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Ο Σύλλογος Εστίασης Ασπίδα, ύστερα από το κάλεσμα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου για την κινητοποίηση της 23ης Φεβρουαρίου , έθεσε το θέμα στα μέλη του ώστε να υπάρξει μια κοινή και δημοκρατική απόφαση. Ο Σύλλογος θα δώσει τον παρών με τον Δ.Σ. και με εκπροσώπους την ώρα της κινητοποίησης. Όσα καταστήματα θέλουν να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο μπορούν να πραγματοποιήσουν μια στάση εργασίας των επιχειρήσεών τους το χρονικό διάστημα της κινητοποίησης. 

Υπενθυμίζουμε ότι ο Σύλλογος μας επισήμανε ότι έπρεπε να είχαν γίνει οι απαραίτητες συζητήσεις και αποφάσεις από τους αρμόδιους για το θέμα καιρό τώρα, και όχι την ύστατη στιγμή να πρέπει οι τοπικές επιχειρήσεις και πολίτες να πάρουν το βάρος της ευθύνης και να εμπλέκονται σε πολιτικά και όχι μόνο παιχνίδια.

Ο «ΑΣΠΙΔΑ» θα συνεχίσει να διαφυλάσσει την ενότητα του Συλλόγου, και τα μέλη του από πολιτικές σκοπιμότητες».

 

To top