Νεκρός βρέθηκε στρατιωτικός στο σπίτι του στη Μυτιλήνη

Νεκρός βρέθηκε στρατιωτικός στο σπίτι του στη Μυτιλήνη

Νεκρός βρέθηκε  σήμερα το πρωί 39χρονος στρατιωτικός, στο σπίτι του στη Μυτιλήνη  όταν οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία καθώς ο ίδιος είχε μέρες να δώσει σημεία ζωής.

Σύμφωνα με το armyvoice.gr ,oι αστυνομικοί που έσπασαν την πόρτα αντίκρισαν νεκρό τον άτυχο επιλοχία πυροβολικού, καθισμένο στον καναπέ και μάλιστα με τα ρούχα της δουλειάς.Ο επιλοχίας  ΕΠΟΠ σύμφωνα με πληροφορίες στην αρχή της εβδομάδας, την περασμένη Δευτέρα όπως αναφέρουν συνάδελφοί του,  είχε νιώσει κάποιες ενοχλήσεις και είχε επισκεφθεί το ΣΤΕ, από όπου είχε λάβει αναρρωτική   άδεια.Έκτοτε δεν τον είχε ξαναδεί κάποιος και ούτε είχε επαφή με κάποια στελέχη της μονάδες στην οποία και υπηρετούσε.

Λόγω της έντονης δυσοσμίας που αναδυόταν από το σπίτι  την Πέμπτη και την Παρασκευή, οι γείτονες ανησύχησαν  και ειδοποίησαν την αστυνομία σήμερα το πρωί ..

Σύμφωνα με την αστυνομία και με βάση τα πρώτα στοιχεία ο θάνατός του αποδίδεται σε παθολογικά αίτια και έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.  Η καταγωγή του ήταν από την Ξάνθη και δεν ήταν παντρεμένος.

To top