Αιφνίδιος θάνατος 45χρονου Λιμενικού στη Μυτιλήνη

Αιφνίδιος θάνατος 45χρονου  Λιμενικού στη Μυτιλήνη

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σήμερα Σάββατο το μεσημέρι 45χρονος λιμενικός ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Πληροφορίες  μάλιστα από συναδέλφους του , αναφέρουν ότι οδηγούσε στην περιοχή των Λάμπου Μύλων όταν ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία,  και έχασε τις αισθήσεις του αφού προηγουμένως πρόλαβε να σταματήσει στην άκρη του δρόμου. Στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου παρά τις προσπάθειες των διασωστών δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Η είδηση του θανάτου του 45χρονου λιμενικού έχει σκορπίσει θλίψη στους συναδέλφους του στο Λιμεναρχείο Μυτιλήνης. Πρόκειται για τον τέταρτο λιμενικό στη Μυτιλήνη που φεύγει από τη ζωή με αυτό τον τρόπο. Ο τελευταίος λιμενικός που είχε φύγει από ανακοπή καρδιάς ήταν ο Νίκος Κανακάρης, πριν από έναν  χρόνο ακριβώς και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 2021  . Θυμίζουμε ότι και ο Κυβερνήτης Κυριάκος Παπαδόπουλος είχε φύγει με αυτό τον τρόπο όπως και Παναγιώτης Κυμούρης. Εκείνο που προκαλεί αίσθηση είναι ότι όλοι έφυγαν από τη ζωή στην ίδια περίπου ηλικία άνω των 40.

Πολλά είναι τα μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την ξαφνική απώλεια του Λιμενικού σε ηλικία μόλις 45 ετών .

 

To top