Νίκος Χαρδαλιάς: «Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας είναι έτοιμες όποτε χρειαστεί να υπερασπιστούν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα»

Νίκος Χαρδαλιάς: «Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας είναι έτοιμες όποτε χρειαστεί να υπερασπιστούν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα»

Η Μυτιλήνη ήταν ο πέμπτος σταθμός της περιοδείας που έχει ξεκινήσει  ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς στα νησιά του Αιγαίου. «Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας είναι έτοιμες να υπερασπιστούν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα όποτε χρειαστεί» τόνισε σε δήλωσή του από το Φυλάκιο της Αγριλιάς ο Υφυπουργός Άμυνας στέλνοντας σαφές μήνυμα μια μέρα μετά τις  εμπρηστικές δηλώσεις Τσαβούσογλου που αμφισβήτησε την ελληνική κυριαρχία των νησιών.

Χθες ο Υφυπουργός επισκέφθηκε τη Σκύρο, τη Σαμοθράκη τη Λήμνο και τον Αη Στράτη ενώ το βράδυ έφθασε με ελικόπτερο στη Μυτιλήνη όπου και διανυκτέρευσε. Στη Λέσβο επισκέφθηκε από νωρίς το πρωί, το  Στρατηγείο 98ης Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής, Επιτηρητικό Φυλάκιο «ΠΡΟΒΟΣΚΙΔΑΣ», Κανονιοφόρο Πολεμικού Ναυτικού «ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ» και το  Ναυτικό Παρατηρητήριο του νησιού στην Αγριλιά.

Η επίσκεψή του στη Μυτιλήνη ολοκληρώθηκε στις 11.30 και αναχώρησε για τον επόμενο σταθμό της περιοδείας του που είναι τα Ψαρά, στη συνέχεια η νήσος Παναγιά και  τέλος το πρόγραμμα σήμερα θα ολοκληρωθεί με επίσκεψη στη Χίο.

To top