Στο Μέγαρο Μαξίμου οι Δήμαρχοι Μυτιλήνης, Χίου και Σάμου

Στο Μέγαρο Μαξίμου οι Δήμαρχοι Μυτιλήνης, Χίου και Σάμου

Συνάντηση με τον Υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη είχαν σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου οι Δήμαρχοι Μυτιλήνης , Χίου και Σάμου . Ο Υπουργός έκανε δεκτά τα αιτήματα των δημάρχων για την χρηματοδότηση έργων, ενώ από το τραπέζι της συζήτησης δεν έλλειψε το μεταναστευτικό και οι αντιδράσεις για τις νέες δομές που εκδηλώνονται σε Λέσβο και Χίο . Ο κ. Γεραπετρίτης  τόνισε ότι   θέση της κυβέρνησης είναι  να υλοποιήσει το έργο των νέων δομών, δίνοντας έμφαση στη Σάμο όπου η λειτουργία της νέας δομής έδωσε λύση σε χρόνια προβλήματα.

Σε ανάρτησή του ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης αναφέρθηκε στις χρηματοδοτήσεις που δεσμεύθηκε ο Υπουργός Επικρατείας ότι εξασφαλιστούν  για τη Λέσβο. Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:  «Συνάντηση σήμερα στο Μαξίμου με τον υπουργό Επικρατείας Γ .Γεραπετρίτη. Συζήτηση για τα προβλήματα των νησιών του Βορειοανατολικού  Αιγαίου. Χρηματοδότηση με το ποσό του ενός εκατομμυρίου για έκτακτες ανάγκες του Δήμου Μυτιλήνης. Χρηματοδότηση με το ποσό των 5 εκατομμυρίων για την ανέγερση του νέου Δημαρχείου, 600.000 ευρώ για την ανάπλαση Πάρκου Ιππείου και  400.000 ευρώ για την μελέτη κατασκευής Κλειστού Γυμναστηρίου στο πρώην Δημοτικό ΚΥΤ στον ΚΑΡΑ ΤΕΠΕ. Αποφασίστηκε επίσης  Τουριστική προβολή των νησιών Λέσβου Χίου και Σάμου από το υπουργείο Τουρισμού».

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης έκανε γνωστό επίσης ότι πριν το Πάσχα θα επισκεφθεί το Δήμο Μυτιλήνης ο Υπουργός Επικρατείας κ. Γεωπετρίτης τη Λέσβο.

To top