Ξενάγηση στη Μόρια από τους ξεναγούς της «Παρέας στη Λέσβο»

Ξενάγηση στη Μόρια από τους ξεναγούς της «Παρέας στη Λέσβο»

Ξενάγηση στη Μόρια διοργανώνουν την Κυριακή 1η Ιουνίου στις 10:45, οι ξεναγοί της «ΠΑΡΕΑΣ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ». Το σημείο συνάντησης είναι στο Πάρκο απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Βασιλείου στη Μόρια ενώ η ξενάγηση θα έχει διάρκεια περίπου δυόμισι ώρες.

«Ξεκινώντας από την ιστορική εκκλησία του Αγίου Βασιλείου και διασχίζοντας σιγά-σιγά τον οικισμό, θα περάσουμε από όμορφα πολύχρωμα σπίτια, παραδοσιακά καφενεία, λιθόκτιστες βρύσες.
Στο πευκόφυτο λόφο του Αγίου Δημητρίου, δίπλα στην εκκλησιά, στέκεται το παλιό πετρόχτιστο σχολείο, το παλαιότερο στο νησί.
Και κατηφορίζοντας το μονοπάτι με τις ελιές και τις ροδοδάφνες, μέσα από τις μυρωδιές της ρίγανης και της πορτοκαλιάς, θα συναντήσουμε τις αψιδωτές καμάρες του Ρωμαϊκού Υδραγωγείου, που ξεκινούσε από τους πρόποδες του Ολύμπου και έφτανε στην πόλη της Μυτιλήνης», αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Σημείο Συνάντησης:
Στο Πάρκο απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Βασιλείου στη Μόρια.

Ώρα: 10:45 π.μ.

Κόστος συμμετοχής: 8 ευρώ

Διάρκεια ξενάγησης:
Δυόμιση περίπου ώρες

Δηλώσεις Συμμετοχής στο τηλέφωνο: 6988704107

To top