Κοπή πίτας για τον Σύλλογο Ποδηλατών Λέσβου

Κοπή πίτας για τον Σύλλογο Ποδηλατών Λέσβου

Την Κυριακή 06 Φεβρουαρίου 2022, ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου πραγματοποίησε την ετήσια κοπή πίτας του Συλλόγου στα Τσαμάκια. Το Διοικητικό Συμβούλιο και όσοι συνέβαλαν στην υλοποίηση της εκδήλωσης αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά τους πολυάριθμους ποδηλάτες και φίλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και τίμησαν με την παρουσία τους την όμορφη γιορτή.

Πριν την κοπή,  ο Πρόεδρος  Ιγνάτης Λασκαρίδη, ο γενικός γραμματέας Ανεζίνος Τάκης  και ο Ειδικός Γραμματέας Μπάμπης Αράπης , ενημέρωσαν για το πρόγραμμα του 2022, τους νέους χορηγούς, τη νέα σύνθεση της ομάδας και τα σχέδια του υπερδραστήριου συλλόγου για το 2022, ενώ συζήτησαν και για την επερχόμενη (27/2/2022) Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και τις εκλογές. Τα τακτικά μέλη του συλλόγου ανανέωσαν τις συνδρομές τους για να είναι έτοιμα για τις εκλογές σε 20 μέρες κι αμέσως μετά ακολούθησε το μοίρασμα των λαχνών για τα δώρα της πίτας.
Πάνω από 30 ήταν τα δώρα που μοιράστηκαν στο κοινό, με πρώτο δώρο ένα κράνος επώνυμης εταιρείας που κέρδισε μικρό κοριτσάκι.
Η πίτα κόπηκε συμβολικά στο τοιχίο που χωρίζει τον δρόμο από το άλσος, δείχνοντας έτσι οτι ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου τοποθετείται ισόποσα ανάμεσα στο δρόμο και το βουνό αλλά και δίπλα στον ποδηλατόδρομο, κρατόντας όμοιες αποστάσεις από ποδηλασία δρόμου, αστική και ορεινή!

 

 

To top