Ξεκίνησε ο καθαρισμός του πρώην ΚΥΤ Μόριας – Αυτοψία από τον Δήμαρχο Μυτιλήνης

Ξεκίνησε ο καθαρισμός του πρώην ΚΥΤ Μόριας – Αυτοψία από τον Δήμαρχο Μυτιλήνης

Ξεκίνησαν οι εργασίες καθαρισμού και αποκατάστασης της έκτασης του πρώην ΚΥΤ Μόριας, με προϋπολογισμό 315.000 ευρώ και χρηματοδότηση από το Ταμείο Αλληλεγγύης του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Παναγιώτης Χριστόφας, πραγματοποίησε αυτοψία στον χώρο συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Μυτιλήνης, Σωτήρη Μαρινάτο, την Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Μόριας, Μαριάνθη Μακρή, και την επιβλέπουσα μηχανικό του έργου, Βάσω Ταμβακέλλη.

Κατά την παρουσία τους στον χώρο, οι εκπρόσωποι του Δήμου συζήτησαν με εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας για το χρονοδιάγραμμα των εργασιών, οι οποίες αφορούν τον πλήρη καθαρισμό της έκτασης, με στόχο να καταστεί δυνατή η μελλοντική αξιοποίησή της.

To top