Άρπαξαν χρηματοκιβώτιο με 25.000 ευρώ από εστιατόριο στη Μυτιλήνη |Τρεις συλλήψεις

Άρπαξαν χρηματοκιβώτιο με 25.000 ευρώ από εστιατόριο  στη Μυτιλήνη |Τρεις συλλήψεις

Στην εξιχνίαση κλοπής που σημειώθηκε στις 31 Ιανουαρίου  σε κατάστημα εστίασης στην προκυμαία της Μυτιλήνης, έφθασε η αστυνομία, η οποία συνέλαβε τρεις ανήλικους Ρομά. Στην κατοχή τους βρέθηκε το χρηματοκιβώτιο  που είχε κλαπεί από το κατάστημα και μόλις 2000 περίπου ευρώ από τα 25.000 ευρώ που δήλωσε ο ιδιοκτήτης ότι υπήρχαν μέσα σε αυτό.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Εξιχνιάστηκε, μετά από συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, υπόθεση κλοπής σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Μυτιλήνη.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, συνελήφθησαν προχθές (01-02-2022) στη Μυτιλήνη, τρεις (3) ανήλικοι ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, οι τρεις (3) ανήλικοι, δρώντας από κοινού, μπήκαν το προηγούμενο βράδυ (31.01/01.02.2022) από ανασφάλιστη είσοδο στο κατάστημα και αφαίρεσαν από χρηματοκιβώτιο το χρηματικό ποσό των -25.000- ευρώ.

Κατά την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, συνελήφθησαν τρία (3) ακόμη άτομα – ημεδαποί, γονείς των ανηλίκων δραστών, κατηγορούμενοι για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου, ενώ μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού βρέθηκε και κατασχέθηκε.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

 

To top