Μια βραδιά αφιερωμένη στη Μητέρα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Μόριας

Μια βραδιά αφιερωμένη στη Μητέρα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Μόριας

Εκδήλωση αφιερωμένη στη Γιορτή της Μητέρας διοργανώνει την Κυριακή 11 Μαΐου και ώρα 7:00 μ.μ., στην Πλατεία Αγίου Βασιλείου στη Μόρια, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Μόριας, σε συνεργασία με το Παράρτημα Μυτιλήνης του Εθνικού Ωδείου. Στόχος της εκδήλωσης είναι να τιμηθεί η διαχρονική αξία της μητέρας μέσα από την τέχνη και την παράδοση.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Χορευτικές παρουσιάσεις από τα παιδικά και ενήλικα τμήματα του συλλόγου υπό την καθοδήγηση του Χρήστου Τεντολούρη, με παραδοσιακούς χορούς εμπνευσμένους από τη μητέρα.

  • Ομιλία από τη φιλόλογο Μυρσίνη Κούκουτα με θέμα: «Η διαχρονική αξία της μάνας στη σύγχρονη εποχή», συνοδευόμενη από απαγγελίες ποιημάτων.

  • Συναυλία της Χορωδίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Μόριας με μαέστρο τον Πελοπίδα Πινέλλη και υπεύθυνη την Ουρανία Πρασίνου. Το ρεπερτόριο περιλαμβάνει γνωστά ελληνικά τραγούδια αφιερωμένα στη μητέρα, όπως τα «Μητέρα, φίλη μου παλιά», «Κεμάλ» και «Η Μαργαρίτα, η Μαργαρώ».

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό και αποτελεί μια ευκαιρία για μικρούς και μεγάλους να τιμήσουν τη μητέρα με σεβασμό και συγκίνηση, μέσα από λόγο, μουσική και χορό.

To top