Το Μάιο ξεκινάει η κατασκευή του νέου κολυμβητηρίου στα Θέρμα

Το Μάιο ξεκινάει η κατασκευή του νέου κολυμβητηρίου στα Θέρμα

Το «πράσινο φως» για το νέο κολυμβητηρίου στα Θέρμα έδωσε το Ελεγκτικό Συνέδριο, ανοίγοντας τον δρόμο για την υλοποίηση ενός σημαντικού έργου για το νησί.
Την ευχάριστη αυτή εξέλιξη γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Παναγιώτης Χριστόφας, μέσα από ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκφράζοντας την ικανοποίησή του και επισημαίνοντας ότι το επόμενο διάστημα θα προχωρήσει και η υπογραφή της σχετικής σύμβασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύμβαση με τον ανάδοχο αναμένεται να υπογραφεί στις αρχές Μαΐου, ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες κατασκευής του νέου κολυμβητηρίου.

Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

«Ακόμα ένα βήμα…
Έχουμε το πράσινο φως από το Ελεγκτικό Συνέδριο και το επόμενο διάστημα προχωράμε με την υπογραφή της σύμβασης για το νέο Δημοτικό Κολυμβητήριο στα Θέρμα.
Καλή Ανάσταση!»

To top